[Moon-Net] TS-2000X Question

Ken Arck ken at arcomcontrollers.com
Mon Nov 7 17:01:51 CET 2016


Hi Paul

In addition to the other fine responses, I'd add that there is a 
TS2000 group here on yahoogroups. You might find more experienced 
users over there

Ken



At 08:49 PM 11/6/2016, Paul Andrews wrote:
>EME'ers,
>
>I know that the TS-2000X is a popular radio in the EME community, so
>this is a great place to ask a question.
>
>I interfaced my SignaLink audio interface to the ACC2 port for audio
>in / audio out / PTT.   WJST interfaces to the SignaLink and the
>SignaLink keys the radio via PTT and audio tones are transmitted.
>Receive audio from the SignaLink is sent to WSJT and JT65 traces are
>decoded easily.
>
>Now the issue:  When the TS-2000X is keyed to transmit, the transmit
>power ramps up smoothly for 2 to 3 seconds before full output is
>reached.  If I enable the TX audio monitor feature - the JT65 audio
>tones are also ramped up at the same rate.
>
>This issue is only observed on SSB.  FM TX Power is immediate.  CW TX
>Power is immediate.
>
>Any ideas?  Please tell me that this is normal for the TS-2000 or TX
>Power Ramp is a feature in a secret menu.  Has anyone seen this issue
>with there TS-2000?
>
>73 - Paul - W2HRO
>_______________________________________________
>Moon-Net posting and subscription instructions are at 
>http://www.nlsa.com/nets/moon-net-help.html

------------------------------------------------------------------------------
President and CTO - Arcom Communications
Makers of repeater controllers and accessories.
http://www.arcomcontrollers.com/
Authorized Dealers for Kenwood and Telewave and
we offer complete repeater packages!
AH6LE/R - IRLP Node 3000
http://www.irlp.net
"We don't just make 'em. We use 'em!"



More information about the Moon-net mailing list